Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzim 2017 - vitasvestka (vitasvestka@atlas.cz) s rodinou, vloženo 21.11.2017
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Plusy: Klid od civilizace.


Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Stav objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Dostupnost výletů v okolí: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička

reagovat   smazat hodnocení  

Léto 2017 - Beze jména (pavlosek.vladimir@seznam.cz) s rodinou, vloženo 22.10.2017
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%


Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Stav objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Dostupnost výletů v okolí: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička

Broňa - období pobytu: srpen 2017 (id vzkazu: 5139)

Na "Chatě v Údolí" jsme trávili dovolenou v druhé polovině srpna 2017.Pobyt zde můžu jen doporučit. Chata se nachází na klidném místě (i když je za ní ještě pár chat)pohyb chodců a aut je minimální. Chata má velkou terasu, která je ideální pro posezení a ke hrám malých dětí. Je výborně vybavená (plynový sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice), nic nám nescházelo. Jednání s majiteli bylo bezproblémové a velmi vstřícné. Majitele mají v chatě tipy na výlety do okolí, což jsme velmi ocenili. Chata je ideální ke strávení klidné dovolené, pro houbaře, pro rodinu s dětmi apod. Moc se nám tam líbilo a takovou dovolenou bychom chtěli ještě zopakovat, vřele doporučuji.

smazat příspěvek

Hrbáčkovi a Navrátilovi - období pobytu: srpen 2017 (id vzkazu: 4992)

Tak, jak velmi milí a příjemní majitelé Chaty v Údolí avízovali: "chata je v malebném údolí, kde šumění potoka uspává a pohled do zeleného údolí očistí duši", tak se vše 100% vyplnilo. Velmi příjemné a čisté ubytování, krásné prostředí, chata super, každý den jsme vyráželi na výlety buď pěšky po okolí a nebo autem za památkami a zajímavostmi. V noci zurčel potůček a ráno zpívali ptáci. Prostě dovolená snů, která nemá chybu - 100% relax. Děkujeme, Hrbáčkovi a Navrátilovi

smazat příspěvek

Autor příspěvku nevložil svoje jméno - období pobytu: Leto 2017 (id vzkazu: 4991)

Utulna chata uprostřed lesů a vedle krásného potucku. Dobre se nám u Vás spalo! Krásný klid! Doporučujeme každému kdo hledá klid, odpočinek, rad houbaři a má děti které si rady proběhnou po lese a hrají si v potoce!

smazat příspěvek

L.Tutterová - období pobytu: červenec 2017 (id vzkazu: 4780)

Děkuji majitelům za příjemně strávený týden v "Chatě v údolí". Jednání s nimi bylo milé a naprosto bezproblémové. Chata poskytuje vše, co k dobré dovolené patří - hezkou polohu, potřebné vybavení a jako bonus blízký šumící potok, možnost houbaření na přilehlých stráních, hezké koupání a spousty výletů do okolí. Tutterová

smazat příspěvek

klatováci - období pobytu: červen 2017 (id vzkazu: 4678)

Pohodoví majitelé, super ubytování. Naprostá spokojenost!Ú

červenec  2017 - napsali Martincovi

Děkujeme za nádherný
týden v krásném prostředí `Na samotě u lesa` :-)Perfektní dovolená, krasné a klidné místo v lese, dovolena pro
opravdový relax a pohodu.
Potok příjemně zurčel a v horkých
dnech skvěle chladil i pivko:-)
Opravdu jsme byli nadšeni,
všem doporučujeme vyzkoušet.
S majiteli úžasná domluva,
nesmírně ochotní a ve všem vstřícní, to se dnes už nevidí.. My
se určitě moc rádi vrátíme:-)
Ještě jednou díky za
vše.
Martincovi

 

červen 2017 - napsali Klátováci

Pohodoví majitelé, super ubytování. Naprostá spokojenost!

červenec 2016

Již podruhé jsme navštívili Chatu v Údolí a opět jsme byli maximálně spokojeni. Majitelé jsou vstřícní a ochotní, před příjezdem jsme měli k dispozici veškeré potřebné informace ohledně vybavení chaty a organizace předání objektu. Díky hezkému počasí děti využívali potok tekoucí hned za chatou k vodním hrátkám. Vřele doporučujeme pro poklidnou dovolenou uprostřed přírody.

Léto 2016

Daniel a Petra, Třinec

Chata v Údolí nás velice mile překvapila, vybavení chaty bylo více než dostačující, krb v chatě byl luxusní. Komunikace s majiteli příjemná a spolehlivá, vše klaplo na jedničku. Chata je na opravdu klidném a krásném místě, měli jsme sebou kola, a stezka údolím Prunéřovského potoka byla opravdu nádherná. Na zřícenině Hasištejn, byla restaurace zavřená, ale výborně vařili v nedalekém Hotelu Inge. Taky ve vesnici Výsluní je výborná restaurace Zlatý Jelen, pěšky je to příjemná procházka s možností sběru hub.

 

Kumrová, Dolínek - období pobytu: 15.8. - 21.8.2016

Dobrý den,

chtěla bych poděkovat majitelům za vstřícné a příjemné jednání po celou dobu pobytu, od telefonátu až po odjezd. Byli jsme mile překvapeni, vše fungovalo jak mělo, výborně připravené materiály pro různé akce v okolí, mohu tento objekt jen doporučit.

 

Kumrová, Dolínek

Léto romantický víkend 2015

Krásné místo s lesem a potokem kolem, chata perfektně čistá, velká a útulná, moc příjemní majitelé, kterým opravdu záleží na Vaší spokojenosti. Díky a doporučujeme!

 

 

Vzkaz od: Skořepovi Dv.Král.n Lab - období pobytu: srpen.2014 (id vzkazu: 2417)

Nádherná chata v krásnem místě. Velmi milí majitelé. Mohu jen doporučit.

 

 

16. - 23.8.2014 - Mirka

Pokud toužíte po romantické přírodě a klidu, jednoznačně doporučuji! My jsme si užili les, houbaření i výlety po blízkých pamětihodnostech - a že je co vidět! Nejvíc mě ale těšilo, že na téhle chatě cítíte, že si majitelé opravdu přejí, aby se vám u nich líbilo. Super.

2 .- 9.8.2014 - Michal Ovečka

Krásný týden strávený s rodinou a přáteli, příjemná chata v klidném místě u potoka se vstřícnými majiteli

21-25.7.2014 - Novák Pavel

Krásné a klidné místo, byli jsme zde s dětmi 4 a 6 let a naprosto ideální. Potok jako oblíbená zábava zabral. Chata čistá, uklizená, vše dle předchozích slibů i inzerce. Majitelé naprosto vstřícní ve všem. opravdu vřele doporučuji.

14-17.7.2014 

 

 

 

Kolesovi z Brna, dovolená léto 2013

Děkujeme za nádherný týden v krásném prostředí v chaloupce "Na samotě u lesa". Shodli jsme se, že to byla jedna z nejkrásnějších chatek, co jsme zatím navštívili.
V úporných vedrech, které naši dovolenou sužovaly, byla přímo balada skočit si do studeného bazénku, i v samotné chaloupce, byl krásný chládek.
Okolí chatky také pěkné, spousta tipů na výlety, pro nás bylo i hrozně zajímavé pozorovat dění v uhelných dolech a nezvyklou krajinu.
Večery jsme si zpříjemnili grilováním na terase a pohledem do krbu. Vřele doporučujeme.

Zdravím

Kolesová

Leto cervenec  2013 - Rozvedeny s detmi

Perfektni dovolena, vse s majiteli fungovalo dle dohody. Krasne misto v lese, takova dovolena na super relax. Byl jsem tam s 2 kluky (dvojcata 9 let), z toho jeden telesne postizeny, ale chata "no problem". Akorat s invalidnim vozikem to neni na vylety, ktere jsou v okoli super. Za to jsme se strefili do obdobi velkych veder v Cesku, takze kdyz slunicko svitilo v 9:30 na terasu a nekdy okolo 15:00 prestalo tam svitit, bylo to velmi prijemne.
Chata se nikdy neprehrala a mela i behem toho extremniho pocasi velmi prijemnou teplotu, coz jsme velice odcenili. Terasa byla velmi vhodna pro telesne postizene dite, ale tez socialni zarizeni nebylo problemem. Majitele navic pripravili pro kluka rozkladaci pohovku v prizemi, takze nebyl problem (druhy s chlapcu spal nahore v jedne z loznic).
Kazdy den jsme bud grilovali na terase, nebo jsme si delali taborak na ohnisti pobliz chaty a opekali si burty (drevo dodal majitel). Takze sporak v kuchynce jsme pouzivali jen na snidani - na vareni vajicek :) Lednicka neni nejvetsi (asi 60 litru) a tak nas bejvalka zasobovala behem tydne jednou s proviantem, ta lednicka by chtela opravdu zvetsit.
Ja jsem se zbavil behem pobytu astma (vyborny vzduch), klukum se tam velmi libilo a chteli zustat jeste tyden, bohuzel chata byla uz zamluvena.

Je tam opravdu klid, optimalni relax pro lidi z mesta. Mohu tedy doporucit.

 

Vzkaz od: Květa - období pobytu: 23.8. - 25.8.2013 (id vzkazu: 1531)

Byl to nádherný prodloužený víkend, který jsme si užili s přáteli a rodinou. Chata odpovídala našim představám a příroda kolem úplně úžasná. Nejkrásnější procházka byla na Celnou (3,5km), kde jsme šli stále podél bublajícího potůčku, hromady lesních malin a přitom jsme nasbírali několik hříbků. Také potůček u chaty bylo úžasné místo, pro vyžití našich prcků, kteří se celé odpoledne máchali ve vodě a hráli si na vodáky :-) Večer jsme seděli na terase při vínečku a když bylo chladno, přestěhovali jsme se do obýváčku ke krbu. Moc příjemné. Doporučuji všem. Komunikace s majiteli velice příjemná, v chatě nám nic nechybělo a okolní příroda úžasná. Určitě se sem budeme chtít vrátit.

Květa Laubeová, Louny

 

 

31.8.2010 - rodina Radovi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.8.2010 - joze.cz

Ubytování příjemné,zvláště pro milovníky přírody, kde zurčí nedaleký potůček a příjemně se usíná. Vybavení na velmi dobré úrovni. Možnost relaxace na terase, klid od lidí a pohodička. Doporučujeme.

 

10.8.2010 - Josef Zemek

Komunikace s majiteli bez chyby, příjezd po telefonické domluvě lesem bez problémů, vybavení chaty výborné, krb pro večerní pohodu super. Postele pro vyspání výborné. Procházky po okolí příjemné. Velmi dobrá retaurace "U zlatého jelena" (hned na kraji obce ze směru od Božího Daru) v obci Výslunní. Pokud jste houbaři, tak na protějším svahu za potůčkem je jich hodně. Byli jsme velmi spokojeni a doporučujeme (z 5ti možných hvězdiček dáváme 5).

10.8.2010 - rodina Novotných

Velice pěkná dovolená vhodná i pro okočárkované rodiny s dětmi, zpříjemněná kvalitním ubytováním příspůsobeným i batoleti, vlídným a ochotným přístupem majitelů. Vřele doporučujeme. Rodina Novotných

 

Rodina z Ostravy, dovolená léto 2013

Byla to jedna z nejkrásnějších dovolených na které jezdíme po Čechách již několik posledních let. Majitelé velmi příjemní, domluva na jedničku. Chata neměla chybu, co se týče okolí jedním slovem nádhera - klid, les, potok, hrad za kopcem, překrásné klidné údolí, objevili jsme dokonce vodopád prostě krása. A co se týče výletů do okolí je tu toho tolik, že se to nedá za týden absolutně stihnout děti konstatovaly, že by to chtělo aspoň ještě týden. Škoda, že jsme to měli z Ostravy tak daleko jinak by to stálo za pokračování. Všem absolutně doporučujeme a děkujeme majitelům.

 

Galdiovi

 

Rodina z Prahy nám napsala dovolená 2009

Děkujeme Vám za umožnění prožití velmi příjemného týdne s krásným zázemím ve Vaší chatě. Jelikož máme dva neúnavné malé objevitele a vodní živly, ocenili jsme spojení polosamoty v lesích s krásným potokem na dosah. Doporučili jsme Váš objekt našim známým s dětmi k příjemné rekreaci v neposlední řadě i s ohledem na přijemnou a bezproblémovou komunikaci s majiteli.
Děkujeme za poslané písemné hodnocení!
Věřím, že se k nám v budoucnu s malými objeviteli vrátíte. Budeme se na Vás moc těšit.

 

červenec 2012 - Vodárkovi

Chata se nachází v krásné přírodě uprostřed lesa mezi dvěma kopci v osadě několika málo dalších objektů, odříznutá od civilizace a ruchů velkoměsta, jediné zvuky jsou zde ptáci a příjemný zvuk proudícího potoka hned za chatou. Signál na MT je zde velice špatný, spíše žádný, což je výhodou pro relax ducha, nevýhodou při případné komunikaci s okolním světem. Dostat se k ní lze po zpevněné štěrkové cestě a po komunikaci a navedení majiteli to není větší problém. Objekt je rozsáhlý a dominuje mu velký obývací pokoj s nádherným krbem navozujícím úžasnou večerní pohodu a romantiku. Vzhledem k okolním vzrostlým stromům zde sluneční svit zachází poměrně brzy v létě cca. 17h., proto se dá u krbu posedávat už krátce zvečera. Z obývacího pokoje se vchází na verandu se zábradlím, na které se dá trávit odpoledne v pohodlných lehátkách, jež jsou součástí vybavení. V podkroví se nachází tři oddělené ložnice vždy se dvěma lůžky. V jedné z ložnic (s balkónem) je i dětská postýlka. V chtě se nachází nový plynový sporák, kamna na tuhá paliva, menší lednička, mikrovlnná trouba a TV se satelitem. Je zde koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Bojler je dostačující pro 6tičlenné osazenstvo. Drobnou nevýhodou je neoplocený pozemek u něhož se nachází potok a bývalý vodní náhon, tudíž je nutno mít malé děti neustále pod dozorem. Výhodou, či nevýhodou, je nemožnost jakýchkoliv domácích mazlíčků, neboť chata je určena i pro alergiky. I přesto, že je chata uprostřed lesů, během našeho pobytu nebyl žádný den problém s komáry či jiným hmyzem. Místo skýtá nepřeberné množství výletů a zajímavých objektů v blízkém i širším okolí, které má majitelka podrobně popsané v šanonu, jenž je v chatě k dispozici. Taktéž komunikace s majiteli byla v naprostém pořádku.

 

Klienti z Prahy

 

Doporučujeme všem milovníkům přírody,lesů a hub.
Velice milá a příjemná konverzace s majiteli.
Pro nás nová zkušenost na chatě o samotě,ale vše vyvážilo krásné okolí chaty i chata samotná.
Vybavení na jedničku s hvězdičkou****************

 

Nadherny 4 denní pobyt v malebne prirode u potoka, chata presne odpovídala popisu, nemeli jsme jediny problém s majiteli, vse vyresili dle nasich predstav, vhodne pro rodiny s dětmi, ktere miluji prirodu a sport, mnoho tras na turistiku kolo v blizkosti krasne koupaliste, urcite se sem budeme radi vracet. Kralovi.